Byrådsnetværket

Byrådsnetværket er for medlemmer og sympatisører af Enhedslisten, som vil bidrage til Enhedslistens kommunalpolitiske arbejde og den rød-grønne mobilisering i Randers Kommune.

Du er meget velkommen til at være med, hvis du på en eller anden måde har lyst til at gøre kommunen mere rød-grøn og bæredygtig.

Du kan være med uanset hvor du bor, og uanset om du ønsker at bidrage med byrådskandidatur, politik-skrivning, pressearbejde, valgkamps- og oplysningsaktiviteter, eller være faglig eller lokal kontaktperson.

Møderne i byrådsnetværket deltager du i efter behov. Du bestemmer i det hele taget selv, hvor aktiv du vil være. For faglige eller lokale kontaktpersoner, valgkamps- og oplysningsaktiviteter, så kan det meste kontakt ordnes enten via Facebook eller telefon.

Byrådsnetværket holder jævnligt møder, som annonceres i kalenderen og på Facebook.

Er du interesseret, så kontakt gerne:
– Frida Valbjørn Christensen ([email protected] / 93 60 27 82), eller
– Kalle Nielsen ([email protected] / 31 22 92 80).

Forberedelse af møder:

  • Der holdes som udgangspunkt online-møder kombineret med et Facebook-opslag med alle åbne punkter som kommentarer, så man kan kommentere på alle punkter.
  • Mødeinfo fremgår af kalenderen.

Ø-møder

  • Den 2. mandag i hver måned afholder byrådsnetværket et såkaldt Ø-møde. Enten fysisk eller online.
    Ø-møderne er åbne for alle. Nogle gange er der et prioriteret emne og andre gange er møderne uden dagsorden fra start. Ø-møderne annonceres udover i kalenderen også på Facebook-siden.